Când ai umblat ultima dată desculț? Fugi de gălăgia orașului și vino la Camping Purcari Wine Run

purcari

Când ai umblat ultima dată desculț? Așa, cu picioarele goale prin iarba răcoroasă și moale. Mai ții minte senzația pe care ți-o dă acest lucru simplu? E destul doar să-ți lași încălțămintea la o parte și vei simți cum Pământul se rotește sub picioarele tale. Sau când ai întâlnit ultima dată răsăritul?

În rutina zilnică uităm de lucrurile care ne fac cu adevărat fericiți. Iar pentru a respira din nou cu pieptul plin, avem nevoie de un moment de reculegere, în care să fim doar noi și natura.

purcari1

Purcari Wine Run îți oferă acest respiro! În premieră, în ajunul cursei de alergare de tip trail, pe 1 septembrie, pe teritoriul vinăriei Chateau Purcari va fi organizat un Camping. Iar asta înseamnă că după o zi plină de seminare și treninguri, plimbări pe teritoriul vinăriei și o Mămăliga Party sățioasă, ai posibilitatea să rămâi sub cerul liber, plin de stele și de vise, pe care le vei putea admira la infinit.

Ia-ți cortul și oamenii dragi ție și vino să te regăsești în cadrul pitoresc de la Chateau Purcari. Amintește-ți cum e să fii trezit de ciripitul păsărilor și să vezi primele raze de soare până ca acesta să răsară de după deal. Simte farmecul serilor de vară, petrecute departe de gălăgia orașului, și prospețimea dimineților întâlnite în natură.

purcari2

Înregistrarea la Purcari Camping îți oferă la pachet un loc în zona de camping, posibilitatea de a frecventa seminarele sportive, excursia prin Chateau Purcari și degustarea celor mai selecte vinuri din cadrul acesteia, participarea la Mămăliga Party, în care vei putea servi o porție de mămăligă autentică, pregătită într-un ceaun mare și micul dejun, servit înainte de cursa de alergare pe podgorie. Iar toate acestea, vă sunt oferite la doar 500 de lei.

Totodată, trebuie să ai grijă să rezervezi și să achiți un loc în autocar, în cazul în care nu ai transportul propriu, și să îți iei cortul, în pachet fiind inclus doar locul pentru plasarea acestuia. De asemenea, în pachet nu sunt incluse prânzul și participarea la cursa „Purcari Wine Run”, pentru care trebuie să te înregistrezi și să o achiți separat.

Scapă de gălăgia orașului și vino în primul weekend din această toamnă. Înregistrează-te acum la Purcari Wine Run!

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente