23:46:16 28.03.2024
Stiri

IMPRESIONANT // Rândurile scrise de un bărbat părăsit de soție…

Știri 20.08.2018 20:02 Vizualizări1702 Autor: Ziarul National
IMPRESIONANT // Rândurile scrise de un bărbat părăsit de soție… Sursa: secretele.com


Este poate povestea fiecăruia dintre noi, povestea aceea când, femeia sătulă pleacă și nu spune dacă se va mai întoarce sau nu. Despre această poveste vorbim și despre scrisoarea redactată de un soț, către cel mai important om din viața sa!

Să o citim împreună!

„Draga mea,

În urmă cu două zile ne-am certat foarte rău. Eu venisem epuizat de la muncă, era ora 20:00 și tot ce voiam era să stau în fotoliu și să privesc meciul.

Nici tu nu erai în cea mai bună formă, de fapt arătai obosită, ca după o zi grea. Încercai să adormi bebelușul în vreme ce copiii ceilalți se certau, iar eu nu am făcut decât să dau volumul mai tare la televizor.

Așa că m-ai întrebat:

„Ai putea să mă ajuți și pe mine mai mult acasă?”

„He, muncesc din greu cât e ziua de lungă pentru ca tu să te relaxezi acasă toată ziua!”, am spus eu arțăgos.

Cearta a continuat în același ritm. Am spus lucruri teribile pe care mi-aș fi dorit să nu le fi rostit, iar tu ai țipat zicând că te-ai săturat de toate astea. Așa că ai plecat din casă cu ochii în lacrimi, lăsându-mă pe mine să am grijă de copii.

Am fost obligat să le dau să mănânce și să-i culc pe toți. Pentru că nu te-ai întors, în ziua următoare a trebuit să-i cer șefului să-mi dea o zi liberă pentru a avea grijă de copii.

M-am confruntat cu plânsete și crizele copiilor. Am alergat toată ziua prin casă așa că n-am avut timp să fac nici măcar un duș.

A trebuit să încălzesc lapte, să ajut copiii să se îmbrace și, în același timp, să fac curat în bucătărie. A trebuit să petrec întreaga zi fără să vorbesc cu niciun prieten. M-am confruntat cu imposibilitatea de a sta liniștit și de a mânca relaxat, întrucât a trebuit să alerg după copii.

M-am confruntat cu senzația de epuizare fizică și emoțională când nu-mi doream decât să dorm neîntrerupt 20 de ore, însă m-am trezit după numai două ore pentru că bebelușul a început să plângă. Am trăit două zile și două nopți ca tine și, acum te înțeleg.

Acum știu că ești epuizată. Știu cât de multe sacrificii trebuie să faci ca mamă. Acum știu că este mult mai obositor să ai grijă de copii decât să iei decizii economice într-o firmă.

– Înțeleg cât de frustrată trebuie să fii pentru că ți-ai sacrificat serviciul și libertatea financiară pentru a avea grijă de copii.

– Înțeleg cât de nesigură te simți acum că siguranța ta financiară depinde de partenerul tău și nu de tine.

– Înțeleg acum cât de greu trebuie să fie să nu poți ieși cu prietenele, să faci sport sau să dormi noaptea.

– Înțeleg acum cât de complicat poate fi să stai închisă și să fii obligată să ai grijă de copii în timp ce îți imaginezi ce ai putea face afară.

– Înțeleg și de ce ești supărată când mama îți critică modul în care crești copiii pentru că nimeni din lume nu știe ce este mai bine pentru copiii ei, decât mama lor.

– Înțeleg faptul că a fi mamă înseamnă una dintre cele mai importante roluri din societatea noastră. Să fii o persoană pe care nimeni nu o apreciază, nu o respectă și nu își amintește de ea. Îți scriu această scrisoare nu doar pentru a-ți spune că îmi lipsești, ci și pentru că nu mai vreau să trăiesc încă o zi fără să-ți spun:

„Faci o treabă minunată, te iubesc și te admir pentru asta!”

Sursa: secretele.com


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md