Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru un început de săptămână cât mai reușit

QYGOYPVLNC

Au mai rămas câteva zile din această vară, așa că nu rata ocazia să petreci fiecare oră din sezonul estival pe măsură. Alege cele mai bune evenimente, i-ați prietenii și începe distracția. Echipa #diez îți vine în ajutor cu câteva recomandări pentru acest început de săptămână.

#La SFAT

„Marți de la 19:00 stăm la tradiționalul La Sfat pentru a pune la cale acțiunile, inițiativele și evenimentele viitoare. Vom vorbi în special despre viitoarele acțiuni de protest și pregătirea protestului general din 26 august, cum mobilizăm cetățenii, mesajele cu care venim etc. Desigur, venim cu alte idei/propuneri/inițiative”, spun organizatorii evenimentului.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Expoziție personala_Romana Casian

Completează acest început de săptămână cu lucruri frumoase. Expoziția de pictură „În goană după visuri” vă așteaptă la Biblioteca Municipală B.P.Hașdeu.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Desen Animat „Barzoiul Richard”

Dacă îți plac filmele și totodată îți place să stai în aer liber, atunci nu ezita să mergi la cinema în Parcul Grădina Botanica. Filmul începe la ora 21.00.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Picnic Vegan #August fără Zahăr

Marți, 21 august, la ora 18:00, la Dendrarium luați pături, gustoșenii vegan și fructe și mergeți la iarbă verde.

„De această dată, Vegan Magazine Moldova și Dulcinella Altfel susțin campania #August fără Zahăr. Vom împărtăși experiențe și sfaturi de cine și cum înlocuiește zahărul într-o discuție liberă ca între prieteni”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#MAMMA MIA! 2 ÎN 2D


La zece ani după ce Mamma Mia! Filmul a cumulat încasări de peste 600 de milioane de dolari pe tot globul, sunteți invitați să vă întoarceți în Kalokairi, magica insulă a Greciei, pentru un nou muzical original bazat pe cântecele formației ABBA. Distribuția originală a primul film se întoarce, de asemenea, și lor li se alătură nume noi precum Lily James (Cinderella, Baby Driver).

Mamma Mia! O luăm de la capăt e produs de Judy Craymer și Gary Goetzman, care au produs și primul film. Craymer este, de asemenea, creatoarea și producătoarea muzicalului-blockbuster internațional.

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente