04:07:35 29.03.2024
Stiri

Probele care ar demonstra LEGĂTURILE între fundația Ludmilei Kozlowska și Veaceslav Platon

Anticorupție 20.08.2018 16:30 Vizualizări3255 Autor: Ziarul National
Probele care ar demonstra LEGĂTURILE între fundația Ludmilei Kozlowska și Veaceslav Platon zeppelin.md


Președinta Fundației „Open Dialog” Ludmila Kozlowska, care zilele trecute a fost expulzată din Polonia și Uniunea Europeană, ar avea legături strânse cu așa-zisul „raider nr. 1 în CSI” Veaceslav Platon.

Cei de la portalul Zeppelin prezintă în facsimil copiile unor bilete de avion pentru deplasările în spațiul european ale apropiaților lui Veaceslav Platon, dar și ale unor reprezentanți ai PPDA, condus de Andrei Năstase, care au fost plătite de fundația Ludmilei Kozlowska.

„La 19 noiembrie 2016, la câteva luni de la arestarea lui Platon la Kiev şi extrădarea lui la Chişinău, coordonatorul Fundaţiei „Open Dialog” responsabil de logistică, Rafal Matouszek, expediază de pe e-mailul său, rafal.matouszek@odfoundation.eu, pe o enigmatică adresă de e-mail, sarmana.moldova17@outlook.com, două bilete de avion, pe numele lui Egor Platon şi Artiom Platon, pentru cursa companiei „Belavia” Odessa-Minsk, Minsk – Sankt-Petersburg”, notează Zeppelin.

Cei doi cărora le-au fost cumpărate bilete de către „Open Dialog” ar fi fii lui Veaceslav Platon. Sursa citată mai scrie că și soția lui Veaceslav Platon a beneficiat de serviciile „Open Dialog”.

„Cu doar 6 zile mai devreme, pe 13 noiembrie 2016, de pe acelaşi e-mail al coordonatului logistic al Ludmilei Kozlowska, Sarmana.Moldova primeşte tichetul de îmbarcare pentru rutele avia din data de 14 noiembrie 2016 Otopeni, Bucureşti – Frankfurt, Frankfurt – Varşovia pe numele cetăţeanului României, Svetlana Platon. Este nimeni altcineva decât fosta soţie a agentului FSB Veaceslav Platon, fapt confirmat la data de 15 noiembrie 2016, printr-un e-mail expediat de Sarmana.Moldova lui Rafal Matouszek”, afirmă portalul.

Mai multe detalii AICI.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md