Keşeru a fost ofertat de campioana Bulgariei, Ludogoreţ, dar a refuzat un transfer la sud de Dunăre. Campioana Bulgariei a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor de campioana Moldovei Milsami Orhei.

Atacantul lui Al-Gharafa a primit permisiunea clubului qatarez să-şi caute echipă şi internaţionalul tricolor îşi doreşte o revenire la Steaua. Aceasta se poate produce doar în anumite condiţii.

În acest moment campioana l-a pus în stand by şi îl va transfera doar dacă se califică în grupele Champions League, aceasta fiind condiţia pentru a-i plăti jucătorului un salariu considerat prea mare dacă echipa ratează calificarea. Keşeru a acceptat această înţelegere pentru că la rândul lui vrea să evolueze sub comanda lui Rădoi doar dacă are şansa să joace în cea mai importantă competiţie continentală a cluburilor.

Altfel, dacă Steaua nu se califică, el va alege o altă formaţie, probabil tot din lumea arabă, unde va primi un salariu mult mai mare decât ce-i poate oferi Steaua.

Partizan - Steaua, manşa a doua din turul trei preliminar al UEFA Champions League, se va disputa miercuri 5 august, de la ora 21:30.