/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/FOTO/ O ministră din din Noua Zeelandă a mers cu bicicleta la spital pentru a naşte

missing
19 august 2018, ora 22:03

Genter, care face parte din Partidul Verzilor, a declarat că a mers cu bicicleta la spital pentru că „nu era destul loc în maşină”.

Ea a născut la 42 de săptămâni şi a postat pe Instagram fotografii cu ea şi partenerul său, „bucurându-se de o dimineaţă frumoasă de duminică”.

În iunie, prim-ministrul Noii Zeelande, Jacinda Ardem, a de venit al doilea lider mondial din istorie care a născut în timpul mandatului. Atât ea cât şi Genter au născut la Spitalul Municipal din Auckland.

Genter, în vârstă de 38 de ani, este cunoscută ca o susţinătoare a mersului pe bicicletă.

„Acesta este momentul, uraţi-ne noroc! Eu şi partenerul meu am folosit bicicletele pentru că nu era destul loc în maşină … dar m-a şi adus într-o stare bună”, a afirmat ea.

40 weeks + 4 days. #stillwaiting #babywatch

A post shared by Julie Anne Genter (@julieannegenter) on

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram