20:42:36 28.03.2024
Stiri

VIDEO // JAF ca în anii '90 lângă Chișinău: Persoană dată jos din taxi, dusă pe câmp și PRĂDATĂ

Social 19.08.2018 13:30 Vizualizări4430 Autor: Ziarul National


Un bărbat și o femeie însărcinată sunt căutați de Poliția din Ialoveni, fiind suspectați că au jefuit o femeie de 57 de ani cu care au mers în același taxi.

Oamenii legii au făcut publice imagini video în care apar cei doi suspecți și îi roagă pe cei care i-au recunoscut să anunțe Poliția la numărul de telefon 079652133.

Cazul a avut loc în seara de 16 iunie curent, când o femeie de 57 de ani, aflându-se în Chișinău, a luat un taxi pentru a ajunge la Ialoveni. Șoferul, care avea încă doi pasageri la bord, a fost de acord, zicând că merge în aceeași direcție.

În drum spre Ialoveni, victima a rugat șoferul să oprească la un magazin pentru a cumpăra niște bunuri.

Ulterior, aproape de satul Rusești, cei doi pasageri, persoanele care apar în imagine, i-au spus șoferului să oprească mașina, după care au coborât și au insistat ca și victima să facă la fel.

Apoi, aceștia au dus femeia într-un câmp din apropiere, au deposedat-o de 2 600 de lei, un lănțișor cu pandantiv din aur și un inel din aur. Ulterior, au urcat în taxi și au plecat într-o direcție necunoscută. A doua zi, victima a anunțat Poliția. Prejudiciul cauzat femeii se ridică la 20 300 de lei.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat șoferul, un bărbat de 33 de ani. În cadrul audierilor, acesta a declarat că nu-i cunoaște pe suspecți, dar a recunoscut că a tolerat fapta și nu a intervenit. Mai mult, acesta a declarat polițiștilor că au venit înapoi în Chișinău au dat aurul la casa de amanet și au împărțit banii.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru jaf. Dacă vor fi găsiți vinovați, făptașii riscă pedeapsă cu închisoare de la 5 ani până la 7 ani.

Șoferul este reținut.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md