(video) Lionel Messi a început sezonul cu un nou record. Ce performanță a înregistrat acesta

933e893849b09dd73e923ebcdfc861a3
Foto: Yahoo Sports

Lionel Messi și-a trecut în cont un nou record după ce a reușit o dubla în prima etapă a Ligii Superioare de fotbal a Spaniei. Starul argentinian a devenit primul fotbalist din acest secol care înscrie în 15 sezoane consecutive din La Liga.

Primul său gol a venit în stagiunea 2004-2005, iar recordul său de reuşite a fost stabilit în campionatul 2014-2015, când a marcat 38 de goluri. În total, cvintuplul câştigător al Balonului de Aur a ajuns deja la 385 de goluri marcate în campionatpentru Barcelona, în 419 partide jucate, transmite digisport.ro.

În acest meci Messi a marcat şi golul cu numărul 6.000 din istoria catalanilor în La Liga. De fiecare dată când sud-americanul a semnat primul gol al trupei blaugrana în campionat, Barca a cucerit atât titlul, cât şi Liga Campionilor.

Lionel Messi are 554 de goluri înscrise pentru Barca, în toate competiţiile, în 638 de jocuri disputate. Argentinianul a cucerit până acum alături de Barcelona 33 de trofee: nouă titluri, şase Cupe, opt Supercupe ale Spaniei, patru Ligi ale Campionilor, trei Supercupe ale Europei şi trei Mondiale ale cluburilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente