/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Intoxicație în masă la Bălți. 16 persoane, printre care doi copii, internați în spital

19 august 2018, ora 10:47

Toți pacienții se plâng de febră, dureri abdominală, greață, vărsături și scaun umed. În prezent, medicii evaluează starea lor ca fiind de gravitate medie.

Sursa citată mai scrie că unele victime spun că s-au îmbolnăvit după ce au mâncat în sala de mese marți. Cineva spune că a simțit un miros neplăcut de la mâncare. Printre persoanele intoxicate se numără și doi copii, care au fost hrăniți de bunica lor cu mâncare de la cantina cu pricina.

Centrul de Sănătate Publică a luat probe de la cantină pentru a afla cauza exactă a otrăvirii. Administratorul cantinei susține că nu știe ce ar fi putut provoca otrăvirea și că așteaptă rezultatele testelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram