/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Cinci stații de testare auto din Transnistria vor fi autorizate de autoritățile de la Chișinău

missing
19 august 2018, ora 10:11

Despre acest fapt s-a discutat în ședința de vineri a grupurilor de lucru pentru dezvoltarea transportului auto și infrastructurii drumurilor, cu participarea reprezentanților partenerilor internaționali din cadrul formatului de negocieri „5+2”.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, conducătorii celor cinci stații au frecventat cursuri de instruire organizate de către reprezentanții Agenției Naționale Transport Auto (ANTA), iar timpul apropiat stațiile nominalizate urmează să obțină de la ANTA autorizațiile de activitate în domeniul inspecției tehnice a autovehiculelor.

Săptămâna viitoare grupurile de lucru vor discuta despre asigurarea funcționalității punctelor de înmatriculare a mijloacelor de transport din orașele Râbnița și Tiraspol.

Amintim că, Chișinăul s-a angajat să accepte mijloacele de transport din regiunea transnistreană în traficul internațional începând cu 1 septembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram