Eşti gata să dai cu piciorul la o şansă uriaşă pe plan profesional, doar pentru că partenerul de relaţie nu este mulţumit de ceea ce trebuie să faci. Dorinţa ta este să evoluezi pe plan profesional, dar să îţi menţii şi relaţia de iubire plină de armonie. Foarte curând va trebui să iei o decizie cu privire la cele două aspecte.

Taur

Decizi cu rapiditate atunci când vine vorba despre o situaţie de la muncă şi nu asculţi ceea ce au alţii de spus. Nu te interesează să auzi părerile din jur, când tu deja ai găsit soluţia la problemele din ultima vreme. În ciuda faptului că eşti convins că ai dreptate, ar fi bine să asculţi ce au alţii de spus.

Gemeni

Nu te deranjează că trebuie să faci munca unui coleg pentru că în mod normal cei mai puţin ajutoraţi, te caută pe tine. Speri ca şefii să observe faptul că tu te-ai străduit să faci şi munca altcuiva, doar că momentan recompensele la ce visezi nu vin, deci trebuie să fii mai convingător.

Rac

Te străduieşti să iei cât mai în serios o situaţie la muncă, însă nu prea îţi reuşeşte acest lucru, ceea ce îţi aduce destule neplăceri. Arată-te dornic să faci sarcinile şi nu critica ceea ce şefii au de spus, deşi pot fi lucruri deloc adevărate. În final, poţi spune cum spun ei şi face cum vrei tu, fără să se işte conflicte nejustificate.

Leu

Treci cu greu peste un moment delicat din viaţa ta amoroasă şi toţi prietenii ţi-au aflat durerea. Ai vrea ca cineva să îţi ofere un leac pentru a trece rapid peste, însă aşa ceva nu există. Totul ţine strict de tine şi de înţelepciunea pe care tu o ai pentru a depăşi situaţia neplăcută.

Fecioară

Constaţi că un membru al familiei se îndreaptă spre un dezastru profesional şi îi atragi atenţia asupra unor greşeli pe care le comite. Totuşi ţi se reproşează foarte multe lucruri şi chiar ţi se aduce aminte de toate greşelile pe care şi tu le-ai făcut. Aceste discuţii te fac să te implici din ce în ce mai puţin în viaţa altora.

Balanţă

Îţi place să întâlneşti persoane noi şi să le asculţi povestea, însă acum nu eşti chiar în apele tale. Astăzi ai ocazia să cunoşti persoane noi şi te deranjează când vezi că deja te consideră prieten, ba chiar îţi cer mici favoruri. Nu eşti dispus să oferi totul de la bun început pentru a nu fi cel care suferă.

Scorpion

Orgoliul nu te lasă să ţii cont de sfaturile altora, iar ceilalţi sunt prea încăpăţânaţi să ţină cont de vorbele tale. Oferă-le argumente şi ţine nervii sub control când o faci pentru că un ton ridicat este deloc convingător. Zvonurile pe care le auzi astăzi se vor dovedi adevărate.

Săgetător

Analizezi o situaţie sentimentală şi implicit o relaţie pe care o credeai promiţătoare, dar care nu merge cum ai vrea. Cu iluziile spulberate şi gândul departe nu te poţi concentra la muncă, fiind nevoit să faci eforturi mari pentru a ţine pasul. Seara găseşti consolare alături de un prieten care trece printr-o perioadă similară.

Capricorn

Toţi cei din jur te solicită astăzi şi te simţi copleşit, de aceea cauţi să fii cât mai mult timp singur. Ideea de a socializa nu te încântă pentru că eşti extrem de îngrijorat de ceea ce ţine de carieră. Faci tot felul de planuri mentale, privind modul în care ai putea să faci faţă provocărilor ce vor veni.

Vărsător

Persoana iubită se dovedeşte un mic tiran în această perioadă pentru că te acuză de lucruri pe care nu le-ai făcut sau dacă le-ai făcut, nu a fost intenţionat. Discută deschis cu cel pe care îl iubeşti şi vezi dacă nu cumva ai făcut şi tu ceva paşi greşiţi în relaţia voastră.

Peşti

Dacă până mai ieri erai gata să muţi şi munţii din loc, acum devii plin de dubii. Te mulţumeşti să îţi spui că nu poate fi mai bine dacă schimbi ceva. Cu o astfel de atitudine vei fi mereu în acelaşi punct, mai ales pe plan profesional, deşi ai putea să obţii mult mai mult.