19:29:09 16.04.2024
Stiri

PLAN DIABOLIC al unui pilot pentru uciderea soției. ÎN CE LUME am ajuns să TRĂIM?

Știri 17.08.2018 19:02 Vizualizări1259 Autor: Ziarul National


PLAN DIABOLIC al unui pilot pentru uciderea soției. ÎN CE LUME am ajuns să TRĂIM? sursa: evz.ro

Pilotul, în vârstă de 47 de ani, voia să se răzbune pe consoartă ucigând-o: după impactul cu avionul în propria locuinţă, moare pe loc. Soţia şi fiul, scapă cu viaţă. O poveste de nebunie pură, care vine din orăşelul american Payson (Utah).

Autorul gestului fără sens, Duane Youd, era deja cunoscut forţelor de ordine pentru caracterul său irascibil şi totala lipsă de autocontrol. În zilele premergătoare asaltului său criminal, Youd fusese arestat de două ori. Ultima dată, duminica trecută, din pricina violenţelor împotriva soţiei.

La sfârşitul săptămânii, în fapt, Youd ieşise cu consoarta sa în tentativa de a restabili relaţia de mult timp deteriorată, dar ceva se pare că nu a funcţionat. Ca urmare a unui scandal violent, s-ar fi dezlănţuit o nouă dură agresiune în dauna femeii, iar aceste gesturi au precedat arestarea cu acuzaţia de violenţă domestică.

Timpul petrecut după gratii, nu pare să fi servit la ceva şi nu a potolit furia lui Youd, care, dimpotrivă, eliberat după câteva ore, ar fi profitat de libertate pentru a se răzbuna pe soţie.

Luni, în jurul orei 2,30 dimineaţa, Duane a plecat la compania unde lucra ca pilot profesionist şi s-a urcat într-un avion bimotor Cessna 525. Odată decolat, bărbatul s-a îndreptat fără nicio ezitare către locuinţa sa, hotărât să-şi urmeze planul său de atac kamikaze.

Îndelunga sa experienţă de zbor i-a permis să evite cu uşurinţă stâlpi şi cabluri electrice şi să se îndrepte împotriva obiectivului său. După violentul impact a izbucnit un incendiu al casei, dar soţia şi fiul pilotului au reuşit să se îndepărteze la timp şi să se salveze. Nu se poare spune acelaşi lucru despre Duane, mort instantaneu, cu convingerea că a obţinut răzbunarea mult dorită. A fost extras dintre fiare carbonizat, în timp ce victimele desemnate asistau la toată scena, notează The Sun.

Sursa: evz.ro



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md