/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Candu o acuză pe lidera PAS de legătura cu un oligarh azer. Ce spune Sandu

missing
17 august 2018, ora 17:39

„Haideti sa mai încercăm să obținem un răspuns de la doamna Maia Sandu, politician aflat în picaj de imagine și folosită agresiv de oligarhii Topa. Doamna Sandu, răspundeți totuși, va rog, în ce relatie sunteți cu oligarhul Ablyazov și fundația acestuia? Cate beneficii, inclusiv financiare, ați avut de la colaborarea cu ONG-ul finanțat de acesta și reprezentat de Liudmila Kozlovskaya? Știm de la reprezentanții Comisiei Europene cât de deranjați sunt de aceste informații, însă poate răspundeți cetățenilor la aceste întrebări?”, a scris Candu pe pagina sa de facebook.

În replică Sandu a postat o secvență video de la o emisiune în care potrivit ei, Candu de când se află în funcția de președinte al Parlamentului și-a mărit averea de trei ori. Totodată, aceasta îi spune că dacă are întrebări la ea, atunci ea este disponibilă să se întâlnească la o dezbatere publică la televiziunea națională.

„După ce și-a îndeplinit misiunea de transformare a Republicii Moldova într-o zonă offshore, Candu a revenit la activitatea de trolling. Domnule Președinte al Parlamentului, dacă aveți ceva să-mi incriminați sau să mă întrebați, haideți la o dezbatere la televiziunea națională, nu fiți laș!”, a scris Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram