Primeşte 6 luni de televiziune digitală gratuită la conectarea serviciilor de Internet fix şi IPTV de la Moldtelecom

Toamna e la fel de generoasă la Moldtelecom, poate chiar un pic mai mult. La început de an şcolar când eşti pus pe socoteală, Moldtelecom are grijă să îţi facă calculele mai simplificate. Conectează-te la Internet fix şi IPTV de la Moldtelecom şi primeşte 6 luni de televiziune digitală gratuită şi 50 % reducere la taxa de activare a mediabox-ului de bază. Iar dacă eşti abonat existent la unul din serviciile de Internet fix sau IPTV Modtelecom, primeşti 3 luni de televiziune gratuită la conectarea celui de-al doilea serviciu.

Profită de reducere de până la 870 lei la abonamentul de Internet fix cu viteză de 100 Mbps şi televiziune digitală cu până la 192 canale TV dintre care 37 în format HD. În plus ai serviciul Multiscreen, Megogo şi funcţiile interactive incluse şi 50 % reducere la taxa de activare a mediabox-ului de bază.

Internet cu posibilităţi infinite, canale TV cu filme, muzică, emisiuni, documentare, desene animate, show-uri 24h, toate-ţi aparţin pentru ca timpul tău să fie cât mai frumos şi util petrecut. În plus, orice aşteptare, fie că stai în coadă undeva sau eşti în transport în drum spre casă, devine mai plăcută pentru că serviciul Multiscreen, inclus gratuit în abonament, îţi pune la dispoziţie canale TV pe orice gust direct de pe mobil. Megogo, de cealaltă parte îţi oferă o multitudine de filme, emisiuni, desene animate fără pauze de publicitate.

Alege să te bucuri de o experienţă deosebită în vizionarea canalelor TV preferate la televizoare performante la cele mai bune preţuri în rate:

  • Toshiba 32” 32S1740EV HD Ready – 129 lei/lunar
  • Hisense 43” 43N2170PW Full HD Smart Wi-Fi – 245 lei/lunar

Şi asta nu e tot. Televiziunea digitală de la Moldtelecom îţi mai pune la dispoziţie funcţii interactive: pauză, reluare, înregistrare; ghidul electronic de programe cu posibilitatea de a seta liste de programe favorite, arhiva TV, schimbarea limbii de difuzare şi a subtitrărilor precum şi o telecomandă unică.

Oferta este disponibilă pentru conectare în perioada 15 august – 15 noiembrie 2018.

Alege să fii numărul 1 cu operatorul numărul 1 de servicii integrate mobile – fixe – Internet şi TV.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.

Subiecte similare