joi, 28 martie, 2024
19.4 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeO nouă filială Credit CMB deschisă pentru clienții din Edineț

O nouă filială Credit CMB deschisă pentru clienții din Edineț

Recomandate

Pe 16 iulie curent, a fost deschisă o nouă filială Credit CMB parte a Mikro Kapital în or. Edineț, pe str. Independenței 55/5.

Acum clienții din regiunea de Nord vor avea mai mult acces la produsele creditare.

„Solicitarea de a deschide o nouă filială Credit CMB parte a Mikro Kapital a venit de la clienții noștri care își desfășoară activitatea în această regiune”, a declarat Directorul Regional Nord, Ina Edu.

„Filiala Edineț a deschis și noi locuri de muncă cu posibilitatea de creștere atât profesională cât și materială. Cu pași mici, dar siguri, contribuim la dezvoltarea r. Edineț, care reprezintă un polarizator economic al regiunii de nord a țării. Locuiesc aici de 18 ani și mi-e drag să activez acasă, alături de oamenii dragi, adevărați gospodari și oameni de afacere. Avem produse și soluții pentru fiecare client. Vă invităm să intrați la o ceașcă de cafea, să facem cunoștință și să oferim consultația financiară necesară”, a declarat Directorul Filialei Edineț, Olga Curoș.

CREDIT CMB SRL – companie de microfinațare cu 100% capital străin, care face parte din grupul internațional de companii „Mikro Kapital”, orientată spre finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii, cât și a persoanelor fizice de pe teritoriul Republicii Moldova.

Mikro Kapital activează pe piețele financiare din Rusia, Belorusia, Moldova, Armenia și România și este un Partener al Agenției Italiene de Stat pentru Microcreditare sub patronatul Președinției Italiene.

Misiunea CREDIT CMB – aportul profesional în dezvoltarea economică a întreprinderilor prin oferirea serviciilor finaciare de calitate.

Oferind serviciile noastre clienților, tindem spre crearea unor relații de parteneriat de lungă durată, ce sunt bazate pe respect și încredere reciprocă. Filosofia activității noastre se fundamentează pe sinceritate și transparență. Suntem gata să oferim consultația necesară pentru ca afacerea ta să prospere.

Contactele noastre

Chișinău: str. Pușkin, 45 bloc B, tel.: 0 (22) 62 88 22
Bălți: str. Ștefan cel Mare 39/3, tel.: 0 (231) 59 222
Drochia: str 31 August 1989 33, et. 2, tel. 0 (252) 68 082
Soroca: str. Ștefan cel Mare 33a, tel.: 0 (230) 68 082
Comrat: str. Galatan 11, tel. 0 (298) 27 111
Edineț: str. Independenței 55/5, tel. 0 (246) 30 222
www.credito.md

Mikro Kapital
Mikro Kapital
MIKRO KAPITAL în MOLDOVA are ca obiect de activitate finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii în domeniul AGRICULTURII și BUSINESS de pe teritoriul Republicii Moldova.

Citește și ›

Advertoriale