(FOTO) Piste de control stropite și sticle cu apă oferite la Palanca. Rândul s-a redus până la 40, de la 90 în această dimineață

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Traficul intens în punctele de trecere ale frontierei din estul țării, preponderent, direcțiile spre Marea Neagră în regiunea Odesa, a dus la formarea unor cozi de circa 90 de mijloace de transport în punctul de trecere comun Palanca-Maiaki-Udobnoe, în această dimineață. În urma măsurilor întreprinse de autoritățile de frontieră din Moldova și Ucraina, până la această oră rândul s-a redus la 40 de mijloace de transport pe sensul de intrare în țară. Restul punctelor de trecere activează în regim normal, nefiind înregistrate valori ridicate în trafic.

Totodată, Poliția de Frontieră a luat măsuri împotriva caniculei, oferind participanților la traficul transfrontalier sticle cu apă copiilor și persoanelor în etate, iar pistele de control fiind stropite pentru a răcori asfaltul.

În dimineața zilei, o patrulă a Poliției de Frontieră a fost amplasată la intersecția drumurilor care duc spre punctele de trecere pentru a redirecționa traficul.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...