Atenție! Astăzi, 15 august 2018 – primul termen de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Primăria municipiului Chișinău anunță toți contribuabilii că la data de 15 august 2018 expiră primul termen de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare. Onorarea obligației fiscale se face cu Avizul de plată a impozitului pe bunurile imobiliare direct la oficiile poștale, bancare sau prin intermediul serviciului guvernamental de plăți electronice www.mpay.gov.md.

Pentru mai multe informaţii, persoanele urmează să se adreseze Direcţiei de colectare a impozitelor şi taxelor locale a Primăriei Chişinău (str. 31 august 1989, nr. 63A, acces din str. Armenească). Avizele de plată se eliberează la sediul Direcţiei la prezentarea actului de identitate sau a împuternicirii legale.

De menţionat că în privinţa persoanelor care admit restanţe la plata impozitului pe bunurile imobiliare sunt prevăzute penalităţi, măsuri de executare silită, inclusiv aplicarea sechestrului pe bunurile private. La expirarea termenelor de plată, în cazul neachitării benevole a impozitului pe bunurile imobiliare, obligaţia fiscală restantă va fi încasată în mod forţat, prin intermediul executării silite.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...