Un eveniment zemos și aromat. La sfârșit de săptămână te poți delecta cu fructele verii la Fruit Fest Moldova

fruit3

Un nou festival delicios vine să ne facă zilele de august mai suculente. În această sâmbătă, pe 18 august, ești invitat la un eveniment colorat la care vedetele sunt fructele de sezon. Evenimentul va avea loc în Parcul UTM.

EcoVisio te invită la un eveniment colorat și plin de savoare, dedicat celor mai de seamă fructe de sezon din Moldova. Vino să te delectezi cu fructe de calitate, care o fac mândră pe Mama Natură; cu aroma de pepene galben, cu deliciul vizual al pomușoarelor, cu gustoșenia strugurilor de august care-ți amintesc de vacanța la țară și câte și mai câte!

Vei cunoaște producători locali, asociații și oameni minunați care îți vor povesti de ce mâncatul fructelor e sănătate curată. Și nu în ultimul rând, te așteaptă o porție zdravănă de distracție. Căci ce poate fi mai dulce decât o zi de vară cu prietenii, înconjurați de fructe una și una?

Cei mici sunt și ei bineveniți și nu vor fi lăsați se plictisească. Pe parcursul evenimentului, copiii vor avea parte de activități distractive care vor trezi pofta de joacă și în „oamenii mari”.

Urmăriți detaliile evenimentului aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente