Recomandări #diez. Evenimente la care poți merge miercuri, 15 august

evenimente39-920×612
Foto: iStockphoto

E început de săptămână, e august, e timpul distracțiilor, iar noi am pregătit pentru tine cinci recomandări de evenimente colorate pentru ziua de miercuri, 15 august. Nu ezita să-ți petreci timpul frumos în ultima lună de vară.

#Stories Untold – expoziție cu ilustrațiile Nataliei Macrii

Stories

La expoziție vor fi afișate opt lucrări, în conținutul cărora veți descoperi istorii care există sau istorii ce pot fi inventate de către fiecare dintre noi, vesele sau triste, lungi sau scurte. Pe parcursul expoziției aveți posibilitatea să achiziționați una dintre lucrările Nataliei, cu stickere și postcarduri create de autor. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

#Expoziție personală Romana Casian

expozitiee

Romana Casian va prezenta expoziția „În goană după visuri”. Celor care le place să viseze și arta frumosului sunt așteptați în perioada 9-23 august la Biblioteca Municipală B. P. Hasdeu, cu începere de la ora 11:00. Intrarea este liberă. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#Aleea Clasicelor! (performance)

39228990_1885147801551035_8208396910336147456_o

Ca parte a protestului permanent Occupy Guguță, în ziua de miercuri, 15 august, pe Aleea Clasicilor vor fi și busturi de femei. Busturile vor fi însă imitate de câteva tinere, inițiatoare ale mișcării, în semn de protest față de lipsa busturilor de femei scriitoare de pe Alee. Potrivit organizatoarelor, va fi instalat un bust asemănător ca și celelalte (ale bărbaților scriitori) de pe alee. Doar că de data aceasta bustul va avea femei vii. Acțiunea se va desfășura sub forma unui performance. Într-un soclu de dimensiunile și aspectul celor deja prezente, participantele vor sta drepte, nemișcate, imitând un bust. Mai multe informații vezi AICI.

#U-21 Moldova – Armenia

38223110_1904742939589758_3345041579483070464_o

Echipa națională de tineret a Moldovei, sub conducerea lui Serghei Cleșcenco, va susține un meci amical cu selecționata similară a Armeniei înainte de ultimele 2 meciuri din cadrul preliminariilor europene. Îți place fotbalul și vrei să susții echipa Moldovei? Meciul va fi jucat pe terenul Zimbru Chișinău cu începere de la ora 19:00. Intrarea este liberă. Mai multe detalii vezi AICI.

#MEG: CONFRUNTARE ÎN ADÂNCURI

TheMeg70x100_ALT_pre

Submarinul unei echipe de cercetatori este atacat de o creatură marină uriaşă, despre care se ştia că dispăruse, iar acum a rămas avariată pe fundul Pacificului, fără posibilitate de ieşire pentru echipaj. Cu puţin timp la dispoziţie, Jonas Taylor (Jason Statham) – scafandru profesionist expert în salvări – este recrutat pentru a conduce misiunea de salvare a cercetătorilor şi a întregului ocean de ameninţarea imparabilă a unui rechin gigant preistoric, cunoscut sub numele de Megalodon. Ceea ce nimeni nu îşi putea imagina este faptul că Taylor a mai întâlnit monstrul în urmă cu câţiva ani, în timpul unei expediţii în adâncul oceanului. Acum, împreună cu Suyin (Li Bingbing), acesta trebuie să îşi înfrunte frica şi să-şi rişte viaţa pentru a salva situaţia, chiar cu riscul de a se lovi din nou de cel mai mare prădător din toate timpurile.

yhtrvcerxwaavef

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente