AIESEC în Chișinău lansează proiectul Discover Moldova. Va promova turismul autohton cu ajutorul voluntarilor internaționali

aisec

AIESEC în Chișinău își lansează proiectul Discover Moldova, în care își propune drept scop să promoveze turismul în țara noastră cu ajutorul voluntarilor internaționali, astfel facilitând schimbul intercultural.

Tineri străini vor călători prin cele mai frumoase locuri din Moldova, vor gusta din bucatele tradiționale și își vor mediatiza experiențele prin intermediul rețelelor de socializare și a altor platforme online.

Toți doritorii de a-și cunoaște țara mai bine și de interacționa cu oameni și culturi noi sunt încurajați să se alăture traseului.

Călătoriile vor începe de pe 14 august până pe 8 septembrie, iar fiecare călătorie va avea o taxă minimă pentru transport.

Te poți înscrie la orice călătorie, accesând formularul, care, deasemenea, îl poți găsi și pe evenimentele create pe Facebook, în cadrul paginii AIESEC în Chișinău. În evenimentele create pe Facebook vor fi anunțate călătoriile și toată informația necesară.

AIESEC este una din cele mai mari mișcări de tineri în întreaga lume. Organizația are drept scop promovarea și facilitarea schimbului intercultural între toate națiunile și dezvoltarea leadership-ului prin creare de oportunități pentru tineri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente