Îți place să fotografiezi? Participă la o competiție municipală și poți câștiga până la 1000 de lei

technology-camera-technology-travel-preview
Foto: pickpik.com

Îți place să fotografiezi și vrei să-ți promovezi abilitățile artistice? Direcția generală educație, tineret și sport a municipiului Chișinău anunță organizarea concursului municipal de fotografie.

Concursul municipal de fotografie se va desfășura în perioada 3 septembrie – 3 octombrie, la două secțiuni:

# Școala în viața mea. Viața mea în școală.

# Chișinăul în viața mea. Viața mea în Chișinău.

Concursul va avea loc în două etape:

# La prima etapă, concursul se va desfășura la nivel de instituție, fiind selectate 10 cele mai bune creații (5 pentru treapta gimnazială și 5 pentru cea liceală).

Perioada de desfășurare: 3 septembrie – 25 septembrie; Până pe 1 octombrie, lucrările învingătoare vor fi aduse la DGETS de către un reprezentant al instituției, desemnat de director (bir.30, Mitropolit Dosoftei 99, bir.30, tel/ 022 235275; 022235284). De asemenea, participanții vor expedia lucrările selectate la adresa e-mail: [email protected], pentru concursul on-line.

# La a doua etapă, cea municipală, concursul se va desfășura în incinta DGETS la 3 octombrie. Cel online avea loc în perioada 2 octombrie – 5 octombrie.

Concursul on-line va putea fi urmărit AICI.

Mai multe detalii aflați în Regulamentul Concursului sau la Secția Informare și Relații cu Comunitatea (bir. 30, tel. 022 235275; 022235284).

Autorii celor mai bune lucrări vor primi premii de la 600 până la 1000 de lei, care vor fi înmânate în data de 14 octombrie, în cadrul unei ceremonii. Cele mai reușite lucrări vor fi expuse în incinta DGETS.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente