(VIDEO) Nadia Comăneci, alături de Arnold Schwarzenegger; Este antrenoarea acestuia

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Nadia Comăneci, poate cea mai cunoscută gimnastă din istorie, a lansat alături de celebrul actor american Arnold Schwarzenegger un clip video care a devenit viral pe internet la doar câteva ore de la lansare.

Legenda gimnasticii românești și chiar mondiale, ea fiind prima sportivă din istoria acestui sport care a fost notată cu 10, este antrenoarea de fitness a unuia dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood.

Fostul guvernator al Californiei, care tocmai a apărut într-un nou film din seria Terminator și are o condiție fizică de invidiat, poate fi văzut cum se antrenează la sala de forță, iar Nadia Comaneci se află lângă el și îi numără exercițiile.

„E fantastic să ajungi devreme la sală și să fii antrenat de un campion olimpic. Mulțumesc, Nadia Comaneci! 10 repetări (exerciții la aparatul de fitness – n.red.) în cinstea primului 10 curat de la Olimpiadă”, a comentat Arnold Schwarzenegger pe Facebook, acest clip.

În doar 2 ore de la plasare, clipul a acumulat peste 1,5 milioane de vizualizări și numeroase comentarii apreciative la adresa celor două celebrități.

It is fantastic to get to the gym early and have an Olympic champion as your trainer – thanks Nadia Comaneci! 10 reps to honor the first perfect 10 score in the Olympics.

Posted by Arnold Schwarzenegger on 1 August 2015


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...