(VIDEO) O pensionară din Rusia este acuzată că a ucis şi ciopârţit 13 oameni

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O bătrână din Sankt Petersburg Rusia, în vârstă de 68 de ani a fost reţinută marţi, fiind suspectată că ar fi omorât cu o cruzime de nedescris 13 persoane în ultimii 20 de ani, transmite presa rusă.

Tamara Samsonova, locuitoare a oraşului Sankt Petersburg, în vârstă de 69 de ani, este acuzată că omora victimele, după care le tranşa corpurile în mai multe părţi, pe care le arunca în diferite zone ale oraşului.

Citeşte şi: (VIDEO) Cel mai tânăr condamnat pentru crimă din istoria justiției americane, pus în libertate

Ultima victimă a acesteia pare să fie o cunoştinţă în vârstă de 79 de ani, care a fost ucisă recent, iar corpul ei a fost dezmembrat, părţi ale cadavrului fiind descoperite într-un lac din apropierea oraşului.

După ce a fost reţinută, poliţiştii au găsit în apartamentul bătrânei urme ale crimei, dar şi un jurnal în care descrie în limbile rusă, engleză şi germană, alte 13 crime pe care le-ar fi comis şi pentru care este acum investigată.

Poliţia compară acum însemnările ei din jurnal cu crimele rămase nerezolvate în oraş, în care victimele au fost găsite ciopârţite, în diverse părţi ale localităţii, transmite Moscow Times.

Acuma ea este bănuită şi de o crimă care a zguduit oraşul acum 12 ani, când pe una din străzi a fost găsit un cadavru fără cap, mâini şi picioare.

Samsonova este anchetata acum şi pentru moartea unui chiriaş, care a închiriat o cameră în apartamentul său în 2003.

O altă victimă a acesteia, pare să fie chiar soţul ei, care a dispărut fără urme în anul 2005, de atunci nemaiştiindu-se nimic despre el.

Citeşte şi: Actorul Colin Farrell a scăpat de o acuzaţie de crimă mărturisind alta


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...