/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Gerard Pique anunţă că-şi încheie cariera internaţională

missing
12 august 2018, ora 18:12

„Am vorbit cu el (Enrique) cu o săptămână sau două în urmă şi i-am spus că decizia mea a fost luată”, a declarat fundaşul Barcelonei, 31 de ani, în marja Supercupei Spaniei, care va avea loc duminică, între Barca şi FC Sevilla, la Tanger (Maroc).

Gerard Pique a adunat 102 selecţii la prima reprezentativă, pentru care a înscris şi cinci goluri, dar în ultimul timp intrase în conflict cu suporterii din cauza declaraţiilor sale vizând susţinerea independenţei Cataloniei.

Pique, Xavi Hernandez şi Andres Iniesta, care în 2010 câştigau cu Spania titlul mondial, au anunţat în acest an că spun „adio” naţionalei iberice, care, deşi văzută printre favorite, a părăsit Cupa Mondială 2018 din Rusia în optimi, eliminată la loviturile de departajare de reprezentativa ţării gazdă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram