Damien Rice va concerta în toamnă la București. Iată cât va costa un bilet

damienricenorasyraf

Artistul irlandez Damien Rice va sosi în România cu un concert ce va avea loc la Opera Națională din București pe 2 octombrie 2018.

Pentru această toamnă, artistul irlandez a mai confirmat alte două cântări, la Budapesta și la Madrid. Damien Rice susține în prezent turneul „Wood Water Wind Tour”, scrie metropotam.ro.

Pentru concertul de la București sunt puse în vânzare următoarele tipuri de bilete:

Categoria 1 – 350 lei
Categoria 2 – 320 lei
Categoria 3 – 290 lei
Categoria 4 – 260 lei
Categoria 5 – 230 lei

Accesul spectatorilor se va face de la ora 19:30. Concertul ca începe la ora 20:30.

Damien Rice este un muzician, compozitor și producător irlandez. Artistul și-a început cariera muzicală ca membru al trupei de rock Juniper, dar succesul l-a câștigat odată cu începerea carierei solo în 2001. Albumul său de debut, „O” a ajuns pe locul 8 în UK album chart și a câștigat Shortlist Music Prize (premiu muzical anual pentru cel mai bun album lansat în Statele Unite care s-a vândut, la momentul nominalizării, în mai puțin de 500,000 de copii).

Rice a lansat al doilea album, „9” în 2006, iar piesele de pe acest album au fost prezente în mai multe filme și seriale. După opt ani, timp în care artistul a avut numeroase colaborări, acesta a lansat cel de-al treilea album, „My Favourite Faded Fantasy” (octombrie 2014).

Bilete pot fi găsite aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente