Îți dorești o experiență asiatică de studii? A fost lansată platforma unde vei afla tot ce trebuie să știi dacă vrei să studiezi în Kazahstan

almaty-city

Cei care vor să aibă o experiență interesantă de studii și vor să ia în considerare toate oportunitățile existente, ar putea să arunce o privire platformei recent-lansate studykazakhstan.com. Aici vei afla toate informațiile de care un student străin are nevoie înainte de a lua decizia de a se înscrie la o universitate.

Informații despre educație

Aici poți afla despre nivelurile de educație disponibile, tipurile de programe, dar și taxele de studii, care sunt considerabil mai mici decât SUA, Rusia sau multe dintre țările europene. Valoarea medie a unei taxe de studii începe de la 1100 de dolari pe an și poate ajunge la 10 000 de dolari.

KAZAH

Viața în Kazahstan

La acest compartiment vei afla totul despre condițiile de trai în această țară, detalii despre sistemul de sănătate, siguranță, viză sau oportunități de lucru pentru studenți.

Descoperă Kazahstanul

Și pentru că experiența de studii nu poate fi exclusiv academică, platforma îți pune la dispoziție și o serie de informații despre cum îți poți petrece timpul liber, despre tradițiile din Kazahstan sau sugestii culinare autohtone. Tot aici găsești și lista sărbătorilor naționale, dar și o serie de recomandări dacă vrei să descoperi țara ca un turist.

Programe de studii

Untitled

Îți poți găsi programul potrivit, setând câteva filtre de căutare, de exemplu limba, nivel de studii, tip de program, valoarea taxei și alte oportunități. În Kazahstan poți găsi programe de studiu în limba kazahă, rusă și engleză.

Universități

La această secțiune vei găsi informații despre universitățile care au programe pentru internaționali. Acestea sunt Almaty Management UniversityKazakh-British Technical UniversityNarxoz University și Suleyman Demirel University.

Pentru mai multe detalii, puteți explora site-ul aici: studykazakhstan.com/en

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente