/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Cele mai scumpe și cele mai ieftine specialități ale universităților din Moldova

missing
12 august 2018, ora 10:43

Potrivit INFOTAG cu referire la site-ul universității, după aceasta urmează Facultatea de Stomatologie (31,7 de mii), Facultatea de Farmacie (30,5 de mii), Medicină Generală (30,1 de mii) și Asistenţă Medicală Generală (19,3 de mii).

Cele mai ieftine specialități sunt din domeniul pedagogic. Astfel, la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” taxele variază între 4 și 6 mii de lei.

Academia de Studii Economice acordă contracte în valoare de 6- 8,6 mii de lei pentru facultățile de economie, afaceri și administrare, precum și contabilitate. Pregătirea la facultățile IT costă 6-7 mii lei.

Valoarea contractului la Academia de Poliție din Moldova este de la 5 la 9 mii de lei. Studierea la facultățile de limbi străine costă 6-7 mii lei pe an.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram