/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Ce despăgubire va primi un tânăr care a fost schimbat la naștere din greșeală

missing
11 august 2018, ora 15:07

Cazul a avut loc la 21 aprilie 1992. Copilăria tânărului a fost nefericită din cauza că presupusul tată era violent. Acesta își bătea soția, acuzând-o de infidelitate, căci copilul nu-i semăna nici lui, nici rudelor. După moartea bărbatului, tânărul a plecat în străinătate, fiind respins de rude. De acolo a fost sunat de adevărata lui familie. Aceștia din urmă au început să-și pună întrebări când i-au făcut pașaportul copilului și au depistat că grupa de sânge nu coincide. Au mers la spital după informații unde au aflat despre eroare și au solicitat informații despre copiii care s-au născut în acea zi la maternitate.

Tânărul s-a ales cu o despăgubire de numai 50.000 de lei, deși a solicitat 300.000 de mii, pentru daunele morale care i-au fost cauzate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram