Soroca: Individul, care a ucis o fată de 15 ani și pe mama ei, arestat pentru 30 zile. Rudele victimelor cer pedeapsă dură

Individul, care ar fi ucis o fată de 15 ani și pe mama ei, într-o fâșie forestieră din Soroca a fost arestat pentru 30 de zile. Rudele și apropiații celor doua femei au venit în fața instanței si au cerut pedeapsă dură pentru suspectul de 22 de ani. Infuriați, oamenii au strigat: “Dinte pentru dinte și ochi pentru ochi”, scrie PRO TV.

Potrivit sursei citate, rudele victimelor au declarat că vor ca individul să primească o pedeapsă similară cu crima pe care a săvârșit-o. Oamenii legii au dislocat câteva echipaje de politie acasă la părinții suspectului pentru a-i proteja de mulțimea furioasă.

PRO TV mai scrie că manifestația din fata judecătoriei Soroca a durat câteva ore și abia spre seară, după ce mulțimea s-a dispersat, tânărul de 22 de ani a fost dus în izolator.

Reamintim că o femeie de 42 ani și fiica acesteia de 15 ani au fost găsite moarte într-o fâșie forestieră din satul Dumbrăveni, raionul Soroca, Cele două au fost bătute până la stare de  inconștiență, după care li s-au dat foc. Făptașul, un tânăr de 22 de ani din raionul Soroca, a fost reținut  de oamenii legii.

În cadrul audierilor, suspectul și-a recunoscut vinovăția. Mai mult, el a recunoscut şi o altă crimă săvârşită în 2012.

„Pe data de 1 august, în fâșie forestieră de la Dumbrăveni, a fost găsit un cadavru carbonizat, iar în jurul acestuia erau haine arse. Ulterior, pe 4 august, când s-a făcut o cercetare suplimentară, la o distanță de 1.000 de metri de primul cadavru, a mai fost depistat alt cadavru, la fel, carbonizat. În urma măsurilor de investigație, s-a aflat că este vorba despre mama și fiica, originare din raionul Soroca, din anul 1976 și respectiv 2003”, a declarat la o conferință de presă Igor Zglavuță, şef de direcție din cadrul Inspectoratului Național de Investigații (INI).

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.