14:24:41 28.03.2024
Stiri

Temeri majore care te ÎMPIEDICĂ să te dezvolți

Știri 10.08.2018 19:04 Vizualizări1867 Autor: Ziarul National
Temeri majore care te ÎMPIEDICĂ să te dezvolți Sursa: secretele.com


Franklin D. Roosevelt a spus: „Singurul lucru de care trebuie să ne temem este frica de sine, lipsa de rațiune devine teroarea, fără chip, nejustificarea care paralizează eforturile de a transforma retragerea în avans …“ Aceste cuvinte au fost rostite de el , în primul discurs ca președinte al SUA.

Această frază nu își pierde relevanța în nicio situație.

Toți avem temeri care ne împiedică să progresăm. Ele pot apărea din cauza experienței de viață acumulate, a lipsei de încredere în sine și așa mai departe. Așadar, unele dintre temeri sunt boala de care trebuie să ne vindecăm.

Deci, cele mai comune temeri de care avem nevoie să scăpăm sunt:

Teama de a face o greșeală

În viață vei face greșeli. Acest lucru nu poate fi evitat. Cel puțin o dată, dar vei face o greșeală. Eu fac greșeli de mai multe ori pe zi. Nu văd nimic teribil în asta. Acest lucru este normal.

Învățăm din greșelile noastre. Ne fac să ne îmbunătățim. Nu există astfel de oameni în lume care nu au greșit niciodată. Atunci când rezolvi o problemă dificilă, să nu îți fie teamă să faci ceva greșit. Doar acceptă inevitabilitatea și continuă.

Teama de a fi diferit

Ce înseamnă să fii normal? Acest lucru înseamnă că nu ar trebui să fim diferiți de ceilalți? Cred că e plictisitor. Lasă-i pe oameni să creadă că ești ciudat. Principalul lucru este să fii tu însuți. Acesta este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine, în această viață.

Teama de principiile și valorile proprii

Toți avem anumite valori și principii în viață. Ele pot fi determinate de religia noastră. Ele pot apărea pe baza experienței acumulate. Aceste principii și valori influențează modul în care ne comportăm cu oamenii din jurul nostru. De asemenea, ele influențează acțiunile pe care le facem în viață.

În general, aceste principii și valori joacă un rol esențial. Oricare ar fi principiile și valorile tale în viață, niciodată nu ar trebui să îți fie rușine cu ele. Nu trebuie să îți fie frică să vorbești despre ele. Poți să crezi în orice. Doar nu uita că oamenii din jurul tău au și ei principii și valori. Respectă-le!

Teama de a fi condamnat de alții

În viață, noi toți, într-un fel sau altul, ne confruntăm cu convingerile. Indiferent ce faci și spui, va exista întotdeauna cineva care te va condamna. Realizează faptul că nu poți evita acest lucru.

Teama de încredere în intuiția ta

Toți avem intuiție. Se dezvoltă în timp ce acumulăm experiența vieții. Să nu îți fie frică să te bazezi pe intuiția ta. Destul de posibil, ea îți va arăta și soluția. Este posibil ca, undeva, în adâncul minții tale să existe deja un răspuns la întrebarea care te interesează.

Sursa: secretele.com


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md