/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Tânărul de 22 de ani, suspectat de dublul omor de la Soroca, plasat în arest pentru 30 de zile

missing
10 august 2018, ora 18:46

Amintim că, cadavrele a două femei parțial carbonizate și aflate în stare de putrefacție au fost găsite în fâșia forestieră de la marginea traseului Soroca- Florești. De moartea acestuia este bănuit un tânăr de 22 de ani care și-a recunoscut vina.

El a povestit oamenilor legii că a luat femeile la el în mașină să le ducă la Soroca. Pe drum, între el și pasagere s-a iscat un conflict. Victimele au sărit din automobil și au luat-o fugă. Suspectul le-a urmărit și ajungându-le, le-a aplicat mai multe lovituri, în rezultatul cărora femeile și-a pierdut cunoștința. Potrivit poliției, bănuitul ar fi întreținut relați sexuale cu minora de 15 ani. De asemenea, poliția informează că femeile erau în viață când bănuitul le-a dat foc.

De asemenea, tânărul a recunoscut o crimă pe care ar fi comisă în 2012. Potrivit oamenilor legii, bănuitul riscă închisoare pe viață.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram