În Rusia a fost prins şoferul cu 1353 de amenzi neachitate! Iată în cât timp le-a adunat

Se pare că nimeni, niciodată şi nicăieri nu a mai putut înregistra un astfel de record. Un bărbat în vârstă de 31 de ani din oraşul rusesc Volgograd a fost prins că nu a achitat un număr de 1.353 de amenzi!

S-a întâmplat ieri, 9 august, în cadrul unei operaţiuni realizată de poliţia locală în comun cu executori judecătoreşti, cu scopul de a identifica și a aduce în fața justiției pe cei care refuză să plătească voluntar sancțiunile administrative pentru încălcarea regulilor de circulație.

FOTO: penzavzglyad.ru

Vezi şi: (foto) O fiică de oligarh rus va mătura străzile din cauza amenzilor rutiere

Şoferul circula cu o Lada Priora şi a fost tras pe dreapta. O verificare în baza de date a poliţiei ruse a scos la iveală că pe această maşină, timp de 3.5 ani au fost înregistrate 1.353 de amenzi cu o valoare totală de aproximativ 1.5 milioane de ruble sau 374.850 de lei moldoveneşti.

Mai mult, autorităţile au stabilit că în anul 2015 acest cetăţean a fost lipsit de permisul de conducere pentru şofat în stare de ebrietate. Iar în perioada cuprinsă între 2017 şi 2018 pe numele său au mai fost pornite patru dosare penale pentru aflarea repetată în stare de ebrietate în spatele volanului.

Poliţia nu a anunţat dacă l-a reţinut pe şofer sau dacă urmează să ajungă la puşcărie, însă maşina i-a fost arestată. În cazul în care nu îşi va plăti datoriile faţă de stat, automobilul va fi vândut la licitaţie.

Vezi şi: Este un record. În Dubai, un şofer a luat 33 de amenzi pentru viteză în mai puţin de 4 ore de condus

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/