(foto) Un bărbat de 70 de ani din Taiwan prinde Pokemonii cu ajutorul a 11 telefoane simultan timp de 20 de ore pe zi

4EEE298500000578-0-image-a-3_1533745142571

Un bărbat în vârstă de 70 de ani este mega pasionat de jocul Pokemon Go, iar pentru a-i prinde pe toți monștrii el folosește simultan tocmai 11 telefoane mobile instalate pe propria bicicletă. 

Chen San-yuan se poate juca chiar peste 20 de ore pe zi înainte ca toate telefoanele lui împreună cu cele 9 powerbank-uri să se descarce complet. Bărbatul se plimbă toată ziua pe străzile din Taiwan, uneori „tura” o începe la ora 4 dimineața, scrie dailymail.

Chen San-yuan a spus că cheltuiește 1,165 lire sterline pe lună pentru numeroasele sale achiziții de aplicații Pokemon Go și pentru echipamentul necesar pentru a-și alimenta „corporația”.

El mai spune că acest joc îl ajută să uite de boala Alzheimer și să se conecteze pe vânatul monștrilor. Chen a devenit dependent de Pokemon Go în 2016 când nepotul său la învățat să  se joace. Pe viitor, bărbatul plănuiește să mai adauge încă 4 smartphone-uri (în total 15) pentru a avansa în joc.

Acum îl joacă atât de mult încât doar pune conturi peste nivelul 30 pe motocicleta sa, sperând să monteze 15 telefoane înainte de asta.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente