/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

11 mln. de lei pentru dezvoltarea regională. Banii vor merge pentru construcția unui apeduct și reabilitarea unui drum

missing
10 august 2018, ora 13:06

Apeductul Leova-Iargara are o lungime de 22,9 kilometri, două stații de pompare și o stație de repompare. La acesta vor fi conectate treptat cele 28 de localități din raionul Leova. Proiectul, în valoare totală de 61 milioane de lei, este realizat cu suportul financiar al Guvernului Germaniei, al FNDR, cu participarea Consiliului raional Leova.

Alte șapte milioane de lei din FNDR au fost alocate pentru continuarea implementării proiectului „Reabilitarea infrastructurii rutiere de acces în Regiunea Centru prin asfaltarea drumului Clișova-Suhuluceni-Leușeni-Verejeni”. Din contul acestor mijloace va fi reparată porțiunea de drum de 4,5 kilometri, care leagă localitățile Ciocîlteni și Clișova.

Decizia de a aloca bani a fost luată de Consiliul Național de Coordonare a Dezvoltării Regionale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram