Un iarmaroc școlar va fi deschis în centrul Capitalei. Care este programul de lucru al acestuia

images_cms-image-000024625

În sectorul Centru al capitalei va fi deschis un iarmaroc școlar. Acesta va activa în perioada 10 august și până pe 10 septembrie, zilnic, între orele 08.00 și 20.00.

Iarmarocul va fi deschis în perimetrul pieţei „Extremum” din strada Ismail, 94, deocamdată la târg și-au anunțat participarea cinci agenți economici, însă numărul acestora ar putea crește, scrie ipn.md.

Responsabili de la Pretura sectorului Rîșcani au informat că în acest an nu vor organiza un târg școlar, întrucât nu au parvenit cereri în acest sens de la agenți economici. Nici în sectorul Botanica nu este planificată deschiderea unui iarmaroc școlar. La Ciocana și Buicani, cel mai probabil, vor fi, dar mai aproape de școală.

Totodată, în perioada 15 august-2 septembrie, la Moldexpo, se va desfășura ediția a VI-a a târgului de articole pentru școală „School Fair”. La târg vor participa peste 100 de agenți economici carte se vor întrece în branduri de papetărie, birotică, uniforme școlare, articole vestimentare și încălțăminte. Târgul va fi deschis zilnic între orele 10.00 și 18.00.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente