/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Detalii noi în cazul dublului omor de la Soroca. Bănuitul a povestit cum a avut loc tragedia

missing
09 august 2018, ora 17:00

În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că cadavrele aparțin a două femei, mamă și fiică, de 42 de ani și respectiv de 15 ani, locuitoare a satului Bădiceni, Soroca.

Marți, 7 august, a fost reținut presupusul ucigaș în vârstă de 22 de ani. Anchetat de poliție, tânărul și-a recunoscut vina. El a povestit cu lux de amănunte despre motivele și circumstanțele dublului omor.

Potrivit poliției, bănuit le-a luat la el în mașină să le ducă la Soroca. Pe drum, între el și pasagere s-a iscat un conflict. Victimele au sărit din automobil și au luat-o fugă. Suspectul le-a urmărit și ajungându-le, le-a aplicat mai multe lovituri, în rezultatul cărora femeile și-a pierdut cunoștința. Potrivit poliției, bănuitul ar fi întreținut relați sexuale cu minora de 15 ani. De asemenea, poliția informează că femeile erau în viață când bănuitul le-a dat foc.

De asemenea, bănuitul a recunoscut că, în iunie 2012, a mai comis o crimă. Atunci, ar fi omorât o fată de 15 ani, după care a aruncat cadavrul ei într-un iaz. Tânărul susține că fata a căzut de pe bicicletă și a murit, iar ela s-a speriat și a aruncat cadavrul în iaz. În locul indicat de suspect, oamenii legii au găsit osemintele unei persoane și urmează să se stabilească cui aparțin.

În prezent tânărul este reținut pentru 72 de ore. Acesta riscă închisoare pe viață.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram