Evenimente care să vă aducă doar dispoziție bună. Iată unde poți merge joi, 9 august

sommerfest-teaser-641-800×450

Nu te închide acasă, ieși din zona din confort și cunoaște lucruri noi și socializează cu oamenii. Echipa #diez vă sugerează o listă de activități unde să vă simțiți bine.

#Pub Quiz: MIND WARS

Acesta este un joc intelectual și distractiv unde fiecare participant poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând, să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați.

Așadar, jocul începe pe data de 9 August la ora 19:30 (această oră reprezintă nemijlocit startul evenimentului, pentru cei care joacă pentru prima dată, ar fi bine să se prezinte mai devreme).
Vino cu echipa la OLD BUS GastroPub, ce se află pe adresa, str. Alexandru cel Bun, 83.

Taxa de participare este de 50 lei de persoană.. Mai multe detalii aici.

#Mexican Food Fest

Vrei să guști ceva diferit și neobișnui? Vino la Polo House (Albișoara 4) și gustă din cele mai picante și gustoase bucate tradiționale mexicane. În meniu veți găsi:

Quesadilla+ Nachos

Burrito  + Nachos

Prețul unui meniu e de 79 lei/persoană. Info & Rezervări la numărul de telefon –  067 111 666. Detalii găsiți aici.

#Misiune: Imposibilă. Declinul

Cele mai bune intenții se întorc uneori împotriva ta, să te bântuie… Misiune: Imposibilă. Declinul îi găsește pe Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames), alături de câțiva aliați familiari (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) într-o cursă contracronometru după ce o misiune a dat greș.

hg

#Frumoasa călătorie a urșilor panda

Teatrul „Geneza Art” te invită la spectacolul „Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” de Matei Vișniec, în regia Danielei Burlaca. Urșii panda este un spectacol de atmosferă și relaxare.

Un delir, o bucurie fără margini, o abandonare de sine, care depășește orice așteptare, orice idee cinică, sau neconcepută despre iubire… Dorința de a se contopi și de a dispărea în iubire ia proporții absolute ale dizolvării în neant.

Prețul biletelor: 120 de lei. Le puteți comanda de pe iTicket sau le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente