(foto) Igor Dodon a oferit din nou distincții. Un grup de clerici din Moldova s-a ales cu ordine și medalii

IMG_8755

Astăzi, 8 august, Igor Dodon a înmânat din nou distincții. De data aceasta președintele țării a oferit ordine de stat unui grup de clerici ai Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Aceștia au fost apreciați „pentru merite în opera de renaștere spirituală și morală a societății, contribuție la promovarea valorilor creștin-ortodoxe și activitate intensă în realizarea acțiunilor consacrate Anului Ștefan cel Mare și Sfânt, Domnitor al Moldovei, Episcopii vicari ai Mitropoliei Moldovei”, se arată într-un comunicat a Mitropoliei.

Cu ordinul „Gloria Muncii” a fost decorat PS Ioan de Soroca și PS Siluan de Orhei. Totodată, de Ordine și Medalii prezidențiale s-au învrednicit mai mulți clerici din cadrul BOM.

IMG_8755 MG_8552 MG_8609

Distincţiile au fost înmânate într-o atmosferă solemnă la Reşedinţa de Stat a Preşedintelui Republicii Moldova, alături de poliţişti, militari, medici şi reprezentanţi ai societăţii civile, se mai arată în comunicat.

De asemenea, Dodon, tot azi a oferit „Ordinul de Onoare” Ambasadorului Michael Scanlan, şeful Misiunii Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) în Republica Moldova.

38851141_2072245349683015_1830459458908585984_n

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente