01:56:31 19.04.2024
Stiri

FOTO // Brigitte Macron, viața de dinainte de Emmanuel

Monden 08.08.2018 16:03 Vizualizări10570 Autor: Ziarul National
FOTO // Brigitte Macron, viața de dinainte de Emmanuel Sursa: okmagazine.ro


Soțul, soția și amantul. Cam așa s-ar putea rezuma încurcătura amoroasă din trecutul celui mai neobișnuit cuplu prezidențial pe care ne-a fost dat să-l vedem până acum. Vă invităm să descoperiți familia pe care-a primit-o la pachet președintele Franței, odată cu soția lui.

Despre povestea de dragoste din­tre Emmanuel Macron (39 de ani) și so­ția lui cu 24 de ani mai în vârstă, Brigitte, s-a tot scris. Știm deja că, pe când avea 15 ani, viitorul președinte al Franței s-a îndrăgostit iremediabil de profe­soara lui de literatură și de teatru, pe când studia la un liceu privat din localitatea Ami­ens.

Emmanuel, la vârsta la care se îndrăgostea de Brigitte

Brigitte avea pe-atunci 39 de ani și era căsătorită încă din anul 1974 cu bancherul André-Louis Auzière.

fapt, actuala Prima Doamnă a Franței avea să spună primul ei „Da“ la o vârstă destul de crudă, doar 20 de ani. Nici soțul ei nu era prea copt la cei 22 de ani ai săi, cât avea pe când și-a pus pirostriile. Provenită din mijlocul burgheziei locale din Amiens, tânăra Brigitte Trogneux era destina­tă a fi soția unui bărbat de rangul ei, iar parizi­anul care lucra în domeniul bancar trage lozul câștigător.

Laurence Auzière (40 de ani), alături de soț și copii

Cei trei copii ai cu­plului aveau să vină imediat: mai întâi Sébastien Auzière (42), de profesie inginer, urmat de Laurence Auzière-Jourdan (40, de-o vârstă cu tatăl ei vitreg), medic cardiolog, și de mezina Tiphaine Auzière (33), de profesie avocat.

Sebastien Auzière (42) și familia lui

La aproape 20 de ani de la momentul în care și-a legat destinul de cel al lui Auzière, Brigit­te simțea un gol sufletesc pe care avea să-l umple cea mai neașteptată persoană. Un june elev de la cursul ei de teatru se amorezase de ea, iar profesoara Auzière își dă seama că su­fletele pereche n-au neapărat și aceeași vâr­stă.

Aceasta cedează și începe o relație clan­destină cu elevul ei, iar André-Louis Auzière descoperă realitatea crudă după ce vecinii îl alertează că adolescentul o vizitează suspect de des pe profesoara lui, încărcat cu flori și șampanie.

Umilit, bancherul părăsește domiciliul conjugal, pierzând odată cu asta nu doar o so­ție, ci și legăturile cu lumea bună, reputația și stabilitatea financiară pe care i le aducea căs­nicia cu Brigitte. Se întâmpla prin anul 1992, însă curios este că divorțul soților Auzière avea să se pronunțe de-abia în 2006, cu un an înainte ca Brigitte să meargă din nou la altar, alături de Emmanuel Macron.

Interesant este că fiica cea mai prezentă în campania prezidențială a lui Macron, Lauren­ce Auzière-Jourdan, a fost colegă de clasă cu cel care-avea să-i devină, peste ani, tată vitreg. Laurence, o copie fidelă a celebrei sale mame, este căsătorită cu medicul radiolog Guillaume Jourdan, cu care are doi copii, pe Emma și pe Thomas.

Cel mai discret fiu vitreg al președintelui Franței, Sébastien Auzière, cu doi ani mai în vârstă decât acesta, este căsătorit și tatăl a doi copii, Camille și Paul. Cât despre cel mai mic copil al lui Brigitte, Tiphaine Auzière, aceasta este, poate, și cea mai seducătoare prezență din cadrul familiei prezidențiale, dar și cea mai interesată de viața politică. Avocata este, și ea, mamă a doi copii, o fiică de trei ani, Elise, și un băiețel de aproape doi ani, Aurèle.

Tiphaine Auzière (33) și soțul ei

Și iată cum, odată cu iubirea profesoarei cu 24 de ani mai în vârstă decât el, președintele Emmanuel Macron și-a îmbogățit viața cu trei copii și șase nepoți.

Sursa: okmagazine.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md