19:55:15 28.03.2024
Stiri

GALERIE FOTO // Coșmarul unei fetițe: două mâini îi atârnă din abdomen

Știri 07.08.2018 16:04 Vizualizări1866 Autor: Ziarul National
GALERIE FOTO // Coșmarul unei fetițe: două mâini îi atârnă din abdomen Sursa: libertateapentrufemei.ro


O fetiță din Filipine trăiește un coșmar, ea fiind nevoită să suporte în permanență două mâini care îi atârnă din abdomen, pe lângă ale ei. Sunt mâinile unui frate geamăn, care însă s-a oprit din dezvoltare, astfel că a rămas la nivelul parazit, în corpul ei.

Veronica Cominguez trăiește așa de când se știe, adică de 14 ani. Viața sa urmează însă se schimbe, ea fiind programată pentru o operație, pentru a-i fi înlăturate membrele fratelui ei, membre care au inclusiv degete.

De-a lungul timpului, fetița a purtat de grijă, vrând nevrând, inclusiv celor două membre. Le-a spălat și chiar le-a tăiat unghiile.

Între cele două membre mai există o excrescență, care este dotată inclusiv cu mușchi. Nu se știe însă despre ce parte a corpului fratelui ei e vorba.

Fetița, care locuiește în orașul Iligan, s-a obișnuit cu formațiunile de pe stomacul său. Admite, însă, că nicio rochiță nu i se așază cum trebuie pe corp și că membrele în plus pe care le are îi îngrădesc mișcările.

Urmează să fie operată

Mama fetiței a știut că avea sarcină multiplă – în ciuda faptului că nu mersese la medic -, pentru că în familie sunt gemeni. Chiar alesese două nume pentru copii, dar unul nu s-a dezvoltat, rămânând la stadiul de parazit în corul fetiței. Flora a fost sfătuită să meargă cu fata la operație, dar nu și-a permis. Comunitatea în care locuiește a strâns însă bani pentru ea, așa că Veronica va fi în final supusă unei intervenții în țara vecină, Thailanda.

Chiar dacă pare un caz complicat, medicul care o va opera pe Veronica spune că intervenția nu e una care să pună probleme. Adesea, astfel de excrescențe sunt atașate doar de piele sau oase și nu de organe vitale.

Sursa: libertateapentrufemei.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md