Milsami va debuta în actualul sezon din Divizia Naţională din turul doi, după ce meciul din prima etapă dintre Dacia şi Milsami a fost amânat din cauza evoluţiei grupării orheiene în preliminariile Ligii Campionilor. Întâlnirea va fi arbitrată la centru de Gheorghe Malinovschi.

În ultimele 3 meciuri disputate între ele, echipele au obţinut câte o victorie, iar o partidă s-a încheiat la egalitate.

Dacă Milsami a reuşit să-şi păstreze jucătorii cheie cu care a cucerit titlul în sezonul trecut din Divizia Naţională, atunci Saxan a fost părăsită de 4 jucători importanţi din Coasta de Fildeş care vor evolua la Zaria Bălţi. Partida va începe la ora 18:00.

Într-un alt meci, Academia îşi va măsura forţele cu nou promovata Speranţa Nisporeni.

În prima etapă,studenţii au fost învinşi dramatic de Dinamo-Auto, şi sânt încrezuţi să obţină primele puncte din actuala ediţie al Diviziei Naţionale.

Pe de altă parte, Speranţa a repurtat o victorie convingătoare în faţa lui Petrocub în deplasare cu scorul de 4-0. Meciul se va disputa pe stadionul de la Ghidighici cu începere de la ora 18:00.

În ultima partidă din prima zi al etapei a doua al Diviziei Naţionale, Sheriff Tiraspol va juca pe teren propriu cu Petrocub. Partida cu trupa din Hânceşti pare o simplă formalitate pentru echipa lui Lilian Popescu,care este dispusă să întoarcă titlul la Tiraspol.

În prima etapă, galben-negrii au trecut de Saxan cu scorul de 2-0 după golurile înscrise de Cacik şi Ricardinho. Partida de la Tiraspol îl va avea la centru pe Andrei Ceban,şi va începe la ora 19:00.