02:07:46 20.04.2024
Stiri

VIDEO // Ce trebuie să ştii despre „In My Feelings”, noua provocare de pe net. Tot mai mulţi TINERI îşi riscă viaţa

Știri 06.08.2018 20:03 Vizualizări1722 Autor: Ziarul National
VIDEO // Ce trebuie să ştii despre „In My Feelings”, noua provocare de pe net. Tot mai mulţi TINERI îşi riscă viaţa sursa: google.ro


Permanent apar provocări pe net, unele dintre ele devenind populare. Îţi amintim doar două: Harlem Shake şi Ice Bucket Challenge.

Cea mai recentă astfel de provocare online se numeşte „In My Feelings” Challenge şi implică săritul dintr-o maşină în mers şi realizarea unui dans pe melodia omonimă a rapperului Drake.

Provocarea a început de la un Instagrammer cunoscut sub numele de „TheShiggyShow”, însă a evoluat în ceva complet diferit. În ciuda faptului că mulţi nu îşi pun viaţa în pericol, încercând doar să recreeze dansul realizat de Shiggy, alţii duc provocarea la un alt nivel, sărind din maşini în mişcare, rănindu-se. Până acum nu au fost înregistrate răni grave sau decese, însă aceste manifestări în public sunt ilegale în Statele Unite.

Întrucât această provocare este foarte populară în Statele Unite, Comisia Naţională de Siguranţă a Transporturilor (NTSB) îi avertizează pe cei care doresc să participe la această activitate că ceea ce fac este ilegal. Nu doar faptul că sar din maşină şi îşi pun în pericol propria viaţă, însă faptul că cineva din interiorul maşinii filmează întregul proces încalcă regulile de circulaţie care interzic utilizarea dispozitivelor electronice la volan.

Sursa: profm.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md