Ferrero angajează degustători de Nutella și Kinder și îi plătește cu 10.000 de dolari. Singurele două condiții puse candidaților

06 august 2018, ora 16:31

Potrivit Travel&Leisure, cele 60 de posturi disponibile se adresează amatorilor, iar candidaților nu li se cere o pregătire specială.

Cei care vor fi selectați vor trebui să se mute în Italia, lângă sediul companiei.

Începând cu luna septembrie, ei vor intra într-un program de training care va dura trei luni, timp în care vor învăța tehnici de degustare.

La finalul trainingului, 20 de candidați considerați cei mai talentați vor fi angajați part-time și vor lucra două zile pe săptămână, câte două ore pe zi.

Anunțul de angajare a fost publicat în limba italiană, ceea ce înseamnă că doritorii trebuie să cunoască această limbă. Singurele cerințe sunt ca cei care aplică la job să nu aibă alergii și să poată folosi computerul.

Candidații care vor fi angajați part-time vor fi plătii cu 10.000 de dolari pentru întreaga perioadă. De asemenea, lor li se permite să aducă încă o persoană cu ei în Italia, indiferent că este vorba despre o rudă sau un prieten.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram