O aeronavă a companiei Air Moldova cu 130 de pasageri la bord a fost întoarsă din drum. Avionul decolase spre Frankfurt

air-moldova-1024×562
Foto: Airline Customer Care

O aeronavă a companiei Air Moldova, care opera zborul Chișinău- Frankfurt, s-a întors din drum în data de 6 august, din cauza unei fisuri apărute în parbriz. 

Aeronava a decolat de pe Aeroportul Internațional Chişinău la ora 7:00. Compania menționează că niciun pasager sau membru al echipei nu a avut de suferit, iar pe parcursul zilei pasagerii vor ajunge la destinație.

„Air Moldova informează că aeronava companiei care opera zborul 9U 863 pe ruta Chisinau- Frankfurt in data de 06 august 2018, s-a întors din drum din cauza unei fisuri apărute în parbriz. Aeronava decolase de pe Aeroportul Internaţional Chişinău la ora 7:00. Niciun pasager sau membru al echipajului nu a avut de suferit. Decizia comandantului de a întoarce aeronava înapoi pe Aeroportul Internaţional Chişinău respectă procedura şi toate normele de siguranţă. Aeronava a aterizat în deplina siguranta, pasagerii au fost debarcaţi şi urmează să fie transportaţi spre destinaţia iniţială pe parcursul acestei zile. La bordul aeronavei se aflau 130 de pasageri”, este specificat într-un comunicat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente