Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Un avion de pe ruta…

Un avion de pe ruta Chișinău-Frankfurt s-a întors din drum după ce a apărut o fisură pe parbriz

O aeronavă a companiei Air Moldova, care opera zborul pe ruta Chișinău – Frankfurt, a făcut cale întoarsă din cauza unei fisuri apărute în parbriz. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 6 august, după ce avionul a decolat de pe Aeroportul Internațional Chișinău.

Potrivit companiei, nici un pasager sau membru al echipajului nu a avut de suferit, iar decizia de a întoarce aeronava înapoi pe aeroport respectă procedura și normele de siguranță.

„Aeronava a aterizat în deplina siguranță, pasagerii au fost debarcați şi urmează să fie transportaţi spre destinaţia iniţială pe parcursul acestei zile. La bordul aeronavei se aflau 130 de pasageri”, informează Air Moldova.

Nu este pentru prima dată când avioanele acestei companii fac cale întoarsă din cauza fisurilor apărute pe parbriz. ZdG a contactat compania Air Moldova pentru a solicita informații despre cauza acestor incidente. Purtătorul de cuvânt al Air Moldova nu ne-a putut oferi detalii și a menționat că va reveni în scurt timp cu o reacție după ce va contacta responsabilii în acest caz.