Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   "Un colet pentru corupți", acum,…

„Un colet pentru corupți”, acum, în fața Guvernului

Astăzi, duminică, 5 august 2018, ora 12.00, comunitatea „Adoptă un vot” și „Occupy Guguță” organizează un protest în fața Guvernului. „Vă pregătim coletele. Pruncul vă așteaptă”, este mesajul adresat guvernării.

Câteva  zeci de persoane s-au adunat în fața Guvernului  cu lozinci împotriva guvernării. Oamenii au venit cu mai multe genți/colete, pe care erau inscripționate mai multe mesaje anti-guvernare. „Să aveți pungi și haine în dungi”, „Peste câteva luni vom scăpa de voi”, „Capul plecat nu vede soarele”, „Plaha și Dodon la tomberon”, „La răcoare aveți nevoie de sănătate. La mulți ani!”, „Noi la soare. Voi la răcoare”, „Nu furați atâta că nu reușim să muncim”, „Macaroane pentru hoți”. Acestea sunt doar câteva din mesajele protestatarilor.

Într-un colet, aceștia au pregătit paste făinoase (macaroane) pentru președintele Parlamentului, Andrian Candu.

Oamenii îndeamnă lumea sä vină la protestele din 17 și 26 august 2018. „Nu vrem ca Moldova sā fie vaca lor de muls”, au declarat protestatarii, majoritatea dintre ei din diasporă.

Update: 13.40. Protestul „Un colet pentru corupți” continuă. „Veniţi aici până la ora 14:00 să lăsați un mesaj pentru guvernanți”, îndeamnă organizatorii.

Foto: facebook/occupy guguță