‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 18 aprilie, 2024
10 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriBASF a încheiat achiziţia operaţiunilor şi activelor de la Bayer

BASF a încheiat achiziţia operaţiunilor şi activelor de la Bayer

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

BASF anunaţă că încheiat procesul de achiziţie a unor segmente de operaţiuni şi active de la Bayer. Divizia „Crop Protection” a devenit „Agricultural Solutions”. Tranzacţia completează în mod strategic activităţile BASF în domeniul protecţiei plantelor, al biotehnologiei şi al agriculturii digitalizate şi marchează intrarea companiei pe piaţa seminţelor, a erbicidelor neselective şi a nematocidelor pentru tratamentul seminţelor, scrie Revista Ferma.

„Acest pas strategic adaugă active valoroase portofoliului nostru de soluţii agricole şi ne întăreşte potenţialul de inovare. Per ansamblu, aceasta asigură clienţilor noştri o ofertă mai cuprinzătoare şi mai atractivă”, a spus dr. Martin Brudermüller, Preşedintele Consiliului Directorilor Executivi şi Chief Technology Officer în cadrul BASF SE.

„Această achiziţie transformă rolul BASF în agricultură. Ne îmbunătăţeşte poziţia pe piaţa soluţiilor agricole şi creează noi oportunităţi de creştere”, a adăugat Saori Dubourg, membru al Consiliului Directorilor Executivi din cadrul BASF SE şi responsabil pentru divizia Agricultural Solutions.

„Suntem nerăbdători să pornim în această călătorie comună şi le urăm bun-venit la BASF noilor noştri colegi”.

În octombrie 2017 şi în aprilie 2018, BASF a semnat acorduri de achiziţie pentru operaţiunile şi activele cedate de Bayer, în valoare de 7,6 miliarde de euro, în numerar, în contextul în care Bayer a achiziţionat Monsanto.

Prin această achiziţie, aproximativ 4.500 de angajaţi se alătură companiei BASF.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›