Tatăl fotbalistului Virgiliu Postolachi: „Noi nu am spus că nu ne interesează Naționala Moldovei. Am zis că e deschis pentru convocări la toate cele trei selecţionate.”

virgiliu-postolachi-gol-de-senzatie-in-psg-atletico-madrid-3-2-4-1024×664
Foto: Fanatik

Lupta pentru Virgiliu Postolachi continuă, după ce acesta a marcat un gol spectaculos în poarta echipei Atletico Madrid. Selecționatele Moldovei și României vor să ademenească tânărul talent în echipa națională.

Tatăl fotbalistului în vîrstă de 18 ani a clubului PSG, Virgiliu Postolachi, Oleg Postolachi, a declarat că jucătorul este deschis convorbirilor cu Moldova, România și Franța pentru a decide naționala la care va evolua, transmite moldfotball.com.

„Virgiliu încă nu este decis, să spunem aşa. El mai aşteaptă să se mai coacă la minte un pic şi apoi o să vadă. Dumneavoastră ştiţi că dacă iei o decizie referitor la prima reprezentativă, atunci e pe toată viaţa. Aşa că trebuie de gîndit, trebuie de cîntărit toate ofertele şi atunci vom vedea. Cînd va veni timpul să evolueze pentru echipa de seniori şi va avea trei convocări, atunci el va alege. Eu nu pot să decid pentru el, deoarece el a atins majoratul. Noi nu am spus că nu ne interesează naționala Moldovei. Am zis că e deschis pentru convocări la toate cele trei selecţionate. Acum poate fi deschis pentru nişte convocări la selecţionatele de juniori. De ce să nu aibă şi o experienţă în Republica Moldova pentru o echipă de juniori, pentru că el este încă junior. El e în cantonament cu aceştia mari, Neymar şi restul, dar încă este mic, este junior,” a declarat tatăl tânărului.

Amintim că, pe data de 1 august presa Română a scris că tatăl lui Virgiliu Postolachi anunță: „Fiul meu vrea să joace pentru România!”. Între Federația Română de Fotbal și Federația Moldovenească de Fotbal se dă o luptă pe plan juridic pentru fotbalistul franco-moldovean de la Paris Saint Germain.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente