17:27:05 19.04.2024
Stiri

Slusari spune că a fost chemat o singură dată la „Moldova 1”, dar reprezentanții postului public de televiziune îl CONTRAZIC: „Doar în 2018 l-am invitat de două ori la Butonul Roşu”

Social 02.08.2018 19:19 Vizualizări841 Autor: Ziarul National


Slusari spune că a fost chemat o singură dată la „Moldova 1”, dar reprezentanții postului public de televiziune îl CONTRAZIC: „Doar în 2018 l-am invitat de două ori la Butonul Roşu”

„Eu am fost chemat o dată la emisiunea Butonul Roșu să vorbesc despre probleme din agricultură. Nu am fost în oraș, dar am avut intervenție telefonică. O dată a participat la aceasta emisiune de o oră cu patru invitați colegul nostru Chiril Moțpan. Atât!”, a declarat vicepreședintele Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, Alexandru Slusari, în contextul protestului de astăzi din Dealul Schinoasei.

Realizatoarea emisiunii „Butonul Roșu” de la postul public de televiziune, Dorina Iurcu, l-a contrazis pe Alexandru Slusari, afirmând că în acest an l-a chemat pe vicepreședintele PDA de două ori la emisiune.

„Nu o să comentez declaraţiile politicienilor, dar oarecum mă simt obligată să vin cu o precizare, pentru că sunt realizatoarea emisiunii „Butonul Roşu” şi producător al emisiunii „Moldova în Direct”. Doar în 2018 l-am invitat de două ori la „Butonul Roşu” pe domnul Slusari. O dată nu a putut veni, pentru că era plecat din Chişinău, în cel de-al doilea caz l-a recomandat pe domnul Mârzenco. Andrei Năstase a fost invitat de două ori, dar în ambele cazuri a refuzat. Ultima dată chiar după alegerile locale. Pe site este emisiunea din 6 iunie. A fost şi dl Chiril Motpan la o emisiune Butonul Roşu”, afirmă jurnalista.

De menționat că partidele de opoziție au organizat astăzi un miting în fața postului public de televiziune. Administrația postului a fost acuzată că nu oferă timp de antenă pentru partidele de opoziție. De partea cealaltă, administrația „Moldova 1” a respins aceste acuzații, afirmând că sunt „profund politizate şi hazardate, lipsite de obiectivitate şi suport factologic”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md