/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Guvernul alocă 10 milioane de lei pentru expertizarea și evaluarea politicilor publice

02 august 2018, ora 15:51

„Am declarat încă de la începutul acestui an că și Guvernul va avea mijloace financiare pentru a oferi ONG-urilor, societății civile pentru expertiză si monitorizarea politicilor pe care le face Guvernul. Acum am identificat această posibilitate să acordăm 10 milioane de lei Cancelariei de Stat, care se va ocupa nemijlocit de acest lucru”, a spus, în context, premierul Pavel Filip. Prim-ministrul a menționat că pe viitor vor mai fi identificate și alocate resurse financiare în acest scop.

Mecanismul de achiziționare a serviciilor de expertizare a politicilor publice urmează să fie elaborat de către Cancelaria de Stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram